Nagy lendülettel!

A munkálatok nem álltak le! A pihenő időszak a 49. AGGTELEK KUPÁT követően csendesnek tűnik. Lezártuk és levontuk a konzekvencikát a verseny végén és minden infót egymással megosztva elkeztük felépíteni az 50. AGGTELEK KUPA sziklamászó fesztivált. Az ötletelések és az építő ötleket tárháza került elő! Készüljetek! Mi is azt tesszük! Maradjatok velünk!

50. Aggtelek Kupa eslő megbeszélés

Eredmények

Kedves Versenyzők és Közönség. Köszönjük hogy az idei évben is meglátogattátok ilyen sokan a versenyünket, reméljük mindenki jól érezte magát és jobbnál jobb élményekkel gazdagodtatok. A 2021-es év eredményeit közzétettük az “Eredmények” menüpont alatt. Kellemes nézelődést!

Kedves Versenyzőink!

Megéri nevezni!

A Női “A” illetve a Férfi “A” kategória győztesei 50 000 Ft pénzdíjazásban részesülnek, amely az MHSSZ jóvoltából valósul meg!

Perem Sziklamászó Egyesület

Nevezési információ a XLVII. MHSSZ Aggtelek Kupa Hegy- és Sziklamászó Fesztiválra

Aggtelek sziklái hamarosan mászhatóak! Nincs más teendőd mint az előnevezési regisztrációdat leadni a vr2.mhssz.hu oldalon és a regisztrációs díjat átutalni a 55400273-11026170 bakszámla számra. Előnevezési díj 7.000,- HUF, amely tartalmazza a mászási lehetőséget Aggtelek szikláin, 3 napra az egyszeri meleg étkezést, a rajtcsomagot. Előnevezési regisztrálási lehetőség 2020.08.03-ig van. Figyelem! A díj beérkezésének határideje. 2020.08.03. délelőtt 10-00 óra.

Várunk benneteket sok szeretettel!

Bevezető 2020

Kedves Mászók!

Az idei év új kihívásokat gördített elénk, a Covid-19 vírus mindannyiunk számára megnehezítette a mindennapokat. Ennek ellenére örömmel jelentjük be, hogy a Perem Sziklamászó Egyesület az MHSSZ hathatós segítségével mégis megrendezi az idei MHSSz Aggtelek kupa, Hegy- És Sziklamászó Fesztivált. Sok szeretettel várunk minden mászót és érdeklődőt augusztus 13.-16. között az Aggteleki Nemzeti Parkban.

Üdvözlettel, Perem Sziklamászó Egyesület.

Galéria

Kedves látogatók! Az XLVI. Aggtelek Kupáról készült képek folyamatosan kerülnek feltöltésre a Galériában, érdemes nézelődni és követni minket a Faceebook oldalunkon ahol a közzétételekről tájékoztatunk benneteket. Kellemes időtöltést!

Szép pillanatok

Kedves weboldal látogató!

Az XLV. Aggtelek Kupa képeinek közzétetelét a Galéria 2018 menü pont alatt megtaláljátok. Első ütemben 100 képet tettünk közzé, és a továbbiakban minden hónap első heteiben további 100-100 képet tárunk a publikum elé, amíg a készlet tart 🙂 Kellemes nézelődést!

Eredmények 2018

Kedves XLV. Aggtelek Kupa Hegy- és Sziklamászó Fesztivál résztvevői!

 

Először is elnézést kérünk, hogy az eredményeket még csak most hozzuk nyilvánosságra. Ennek oka, hogy az utolsó versenynapon történt egy kis adminisztrációs hiba, így az eredményeket újra kellett számolnunk. Nagyon sajnáljuk, hogy bekövetkezhetett ilyen probléma, de bízunk benne, hogy kedveteket nem szegi és jövőre újra fesztivál résztvevői között tudhatunk titeket. Azon versenyzőknek, akiket érintett az újra számolásból adódó sorrendváltoztatás és így díjazottak lettek, természetesen postai úton a megérdemelt ajándékokat kipostázzuk. Utólagosan is elnézést kérünk a kellemetlenségekért! Az eredményeket megtekinthetitek az Eredmények 2018 menüben.

Előzetes

Idén is rendhagyó módon kerül megrendezésre az Aggtelek Kupa! 3 nap áll rendelkezésetekre, hogy saját erőtöket megmérettetve versenyezzetek. 2018.08.09-én reggel indul a verseny. A pontokat innentől kezdve tudjátok gyűjteni, egészen szombat estig (2018.08.11.), ahol a versenyzésre szánt időt 20:00 órakor zárjuk. Ezt követően az este folyamán eredményhirdetés, tombolasorsolás, vetélkedő versenyek és party! Aggodalomra semmi ok, ha még vasárnap is szeretnél mászni van rá lehetőséged ha versenyző vagy 12:00 óráig. Ha még nem előneveztél tedd meg minél hamarabb, ha pedig már az előnevezők táborát erősíted akkor készülj az Aggtelek Kupa hamarosan nyitja kapuit!