Galéria

Kedves látogatók! Az XLVI. Aggtelek Kupáról készült képek folyamatosan kerülnek feltöltésre a Galériában, érdemes nézelődni és követni minket a Faceebook oldalunkon ahol a közzétételekről tájékoztatunk benneteket. Kellemes időtöltést!

Előnevezés és regisztráció

Aggtelek sziklái hamarosan mászhatóak! Nincs más teendőd mint az előnevezési regisztrációdat leadni a weboldalunkon és a regisztrációs díjat átulani a 55400273-11026170 bakszámla számra. Előnevezési díj 7.000,- HUF, amely tartalmazza a mászási lehetőséget Aggtelek szikláin, 3 napra az egyszeri meleg étkezést, a rajtcsomagot. Előnevezési regisztrálási lehetőség 2019.08.05-ig van. Figyelem! A díj beérkezésének határideje. 2019.08.05. délelőtt 10-00 óra. Várunk benneteket sok szeretettel!

Szép pillanatok

Kedves weboldal látogató!

Az XLV. Aggtelek Kupa képeinek közzétetelét a Galéria 2018 menü pont alatt megtaláljátok. Első ütemben 100 képet tettünk közzé, és a továbbiakban minden hónap első heteiben további 100-100 képet tárunk a publikum elé, amíg a készlet tart 🙂 Kellemes nézelődést!

Eredmények 2018

Kedves XLV. Aggtelek Kupa Hegy- és Sziklamászó Fesztivál résztvevői!

 

Először is elnézést kérünk, hogy az eredményeket még csak most hozzuk nyilvánosságra. Ennek oka, hogy az utolsó versenynapon történt egy kis adminisztrációs hiba, így az eredményeket újra kellett számolnunk. Nagyon sajnáljuk, hogy bekövetkezhetett ilyen probléma, de bízunk benne, hogy kedveteket nem szegi és jövőre újra fesztivál résztvevői között tudhatunk titeket. Azon versenyzőknek, akiket érintett az újra számolásból adódó sorrendváltoztatás és így díjazottak lettek, természetesen postai úton a megérdemelt ajándékokat kipostázzuk. Utólagosan is elnézést kérünk a kellemetlenségekért! Az eredményeket megtekinthetitek az Eredmények 2018 menüben.

Előnevezés és Utónevezés

A mai napon (2018.08.01) az előnevezést lezárjuk 24:00-kor. Viszont idén sem szakítunk azzal a hagyománnyal, hogy az UTÓNEVEZÉST indítjuk ezt követően , ami +2 nap! Ennek zárása 2018.08.03. 24:00 óra, ezt követően már csak helyszíni nevezésre van lehetőség, és rajtcsomagot az utóbbi esetben nem tudunk biztosítani, tehát nevezésre fel! Az utolsó perceknél jártok, hogy a rajtcsomag is tiétek legyen!

Előzetes

Idén is rendhagyó módon kerül megrendezésre az Aggtelek Kupa! 3 nap áll rendelkezésetekre, hogy saját erőtöket megmérettetve versenyezzetek. 2018.08.09-én reggel indul a verseny. A pontokat innentől kezdve tudjátok gyűjteni, egészen szombat estig (2018.08.11.), ahol a versenyzésre szánt időt 20:00 órakor zárjuk. Ezt követően az este folyamán eredményhirdetés, tombolasorsolás, vetélkedő versenyek és party! Aggodalomra semmi ok, ha még vasárnap is szeretnél mászni van rá lehetőséged ha versenyző vagy 12:00 óráig. Ha még nem előneveztél tedd meg minél hamarabb, ha pedig már az előnevezők táborát erősíted akkor készülj az Aggtelek Kupa hamarosan nyitja kapuit! 

Helló Világ!

Aki véletlenül álmatlanul hánykolódik hetek óta megnyugodhat!!!

2018 augusztus 9-12. között újra megnyitja kapuit a nagy múltú sziklamászó verseny remélhetőleg újabb versenyzői létszám csúcsokat döntve. Várjuk a régi és az új titánokat a falainkra!